Семінар для мерів міст Запорізької області

Назад

9 жовтня 2015 року компанія Meibes, спільно з партнером ПП «Крауфстроймаркет», взяла участь в значному заході в Запорізької області - в семінарі для мерів малих і середніх міст.

Семінар проходив в місті Бердянську, де всі слухачі мали унікальну можливість ознайомитись не тільки з сонячними системами Meibes і їх перевагами використання в комунальному господарстві, а також пройтися покроково за розрахунками окупності сонячних систем для застосування в дитячих садках і школах.

Розрахунок окупності був проведений на прикладі існуючого дитячого садка в Запорізькій області, де проводять час 353 дитини і 65 співробітників. Термін окупності сонячної системи для даного об'єкта склав 6,5 років!

Додатково слухачам були представлені різноманітні схеми фінансування енергоефективних об'єктів представниками державних банків ( «Укрексімбанком», «Ощадбанком» і «Укргазбанком»).

Ми дякуємо організаторам за надану площадку для обміну досвідом і знаннями в напрямку збільшення енергоефективності навчальних закладів!

Семінар для мерів міст Запорізької областім