Виставка «Аква-Терм Київ 2013»

Назад

Компанія Майбес взяла участь в 15-й Міжнародній виставці опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів, яка проходила в м.Київ з 14 по 17 травня 2013 року.

На стенді відвідувачі мали можливість отримати новий каталог Meibes 2013, "Шпаргалку монтажника по сонячним системам" і "Шпаргалку монтажника по опалювальним системам" (також в редакціях 2013 року).

На стенді були представлені новинки, такі як "Покоління 8" (насосні групи нового покоління), автоматика для зонального управління температурою приміщень, блоковий індивідуальний тепловий пункт, поквартирна гребінка LogoFloor.

А також всі бажаючі змогли прояснити питання, що накопичилися (на наочному обладнанні) по сонячним системам, системам обв'язки котелень і топкових, автоматиці для управління кліматичними системами, станціям приготування гарячої води, бойлерів і буферним ємностей.

Наша команда дякує Вам за проявлений високий інтерес до стенду Майбес, і буде рада в будь-який момент здійснити для Вас підтримку у Вашій роботі!