Зміна цін на продукти Flamco-Meibes з 01 лютого 2022 року.

Назад

Шановні Партнери!

Дозвольте в черговий раз подякувати Вам за хорошу співпрацю!

Вже майже 14 років в Україні ми з Вами забезпечуємо споживачів високоякісним інноваційним інженерним обладнанням та комплексними рішеннями Flamco-Meibes.

Як Ви вже знаєте, минулий рік у світі супроводжувався непомірним зростанням цін на сировину через її дефіцит та порушені ланцюги поставок, а також зростанням витрат на енергоносії та транспортні витрати.

Але незважаючи на ці нові виклики ринку, минулого року ціни на продукти Flamco-Meibes залишалися максимально стабільними.

Та на сьогоднішній день, щоб і надалі забезпечувати наших споживачів обладнанням та обслуговуванням високої якості, ми вимушені провести збільшення цін на всю лінійку обладнання Flamco-Meibes.

Ми розраховуємо на Ваше розуміння та просимо прийняти до уваги, що з 01 лютого 2022 року буде проведено підвищення цін на продукти групи Flamco-Meibes, в основному, наступним чином:

  • +7% на всі групи товару Flamco-Meibes (окрім ємностей та сонячних систем);
  • +10% на сонячні системи (сонячні колектори, кріплення та комплектуючі до них);
  • +20% на бойлери, буферні ємності та комплектуючі до них.

Зверніть, будь-ласка, увагу, що ціни на деякі артикули будуть підвищені на дещо інший відсоток, тому просимо користуватися детальним новим прайс-листом 2022 у форматі Excel з рекомендованими роздрібними цінами на товари групи Flamco-Meibes для ринку України, який розміщений на сайті www.meibes.ua у розділі «Завантаження».

Ціни на обладнання, яке не увійшло до цього прайс-листа, надаються «за запитом». Повний асортимент продуктів Flamco-Meibes можна переглянути на сайті заводу: https://flamcogroup.com/all/catalog

У цьому випадку надсилайте, будь ласка, Ваші запити у наш технічний відділ t@meibes.ua.

Також просимо прийняти до уваги, що в зв’язку з великими чергами на виробництві через ситуацію с сировиною та значно підвищеним попитом, які супроводжують європейські заводи останні місяці, термін виробництва і поставки на деяке обладнання цього року може бути значно збільшений. Тому ми просимо Вас завчасно планувати Ваші замовлення.