Нова термостатична головка Simplex серії Standard за спеціальною ціною для тендерних та об'єктних поставок вже на складі!

Назад

Шановні партнери!

Раді повідомити Вам про надходження на склад нової термостатичної головки Simplex серії Standard за спеціальною ціною для тендерних та об'єктних поставок.

Завод Simplex Armaturen & Systeme GmbH знаходиться в Німеччині та входить в групу Meibes-Flamco.

Термостатична головка моделі TC-S3 спеціально розроблена для об'єктів, де вирішальним фактором є ціна, а не додаткові дизайн-переваги.

Дана термоголовка класифікована згідно «TELL-Thermostatic Efficiency-Label» в класі енергоефективності I, з рідинним датчиком, з функцією проти замерзання, з функцією повного перекриття, діапазон регулювання 7-28 гр.С, поставляється без декоративної манжети.

А для дизайнерських термостатичних головок Simplex є широкий типоряд інших моделей.

 

На даний момент вже доступний для відвантаження зі складу в Києві артикул F35340 (термоголовка моделі TC-S3 з підключенням M30x1,5, біла, для тендерних і об'єктних поставок).

Найближчим часом буде доступний для замовлення також артикул F35342 (термоголовка моделі TC-S3 з клемним підключенням «під клік», біла).

Більш детально технічні характеристики і зовнішній вигляд можна подивитися в цій брошурі: Нова термостатична головка Simplex project.