З 15 березня 2020 року будуть змінені деякі ціни на продукти групи Flamco-Meibes.

Назад

Шановні Партнери!

З 15 березня 2020 року будуть змінені деякі ціни на продукти групи Flamco-Meibes.

Новий рекомендований роздрібний прайс-лист в форматі Excel, який буде діяти з 15.03.2020 року, вже доступний для завантаження в розділі «Завантаження» (редакція 1-2020):

У разі необхідності отримати деталювання за артикулами, ціни на які підлягають змінам, відправляйте Ваші запити в наш відділ логістики на info@meibes.ua.

Просимо також звернути увагу, якщо якийсь з артикулів товару групи Flamco-Meibes Ви не знайшли у даному прайс-листі, це може означати:

1)      Артикули знаходяться в статусі «за запитом під об'єкт».

Наприклад, квартирні теплові пункти LogoTherm, загальнобудинкові теплові пункти LogoMAX, інфрачервоні нагрівальні панелі, установки підтримки тиску Flamcomat, ємності, бойлери та розширювальні баки великих обсягів, спеціальні баки і т.п.

2)      Артикули знаходяться в статусі «зняті з виробництва».

3)      Артикули знаходяться в статусі «очікують внесення в систему».

Наприклад, всі нові продукти (нові пакетні пропозиції, баки Flexcon Premium, сепаратори Flamco XStream, насосні групи MeiFlow Top S Line і ін.), які будуть вноситися в систему і виводитися на ринок протягом року.

У цих випадках направляйте, будь ласка, Ваші запити з приводу ціни або статусу артикулу в наш технічний відділ на info@meibes.ua.

Новий технічний каталог 2020/2021 Flamco-Meibes буде доступний для завантаження найближчим часом, про що повідомимо додатково.