Термостатичні вентилі Simplex VARIODESIGN – «Кращий продукт 2017»

Назад

Термостатичні вентилі Simplex VARIODESIGN для підключення рушникосушок або дизайнерських радіаторів номіновані на премію «Кращий продукт 2017».

Цю премію одержить продукт, який отримає найбільшу кількість нагород в межах своєї товарної категорії. І це будуть не перші перемоги продукту, у 2016 році Simplex VARIODESIGN вже отримував нагороди в номінаціях «Висока якість», «Дизайн» і «Функціональність».

«Plus X Award» - найбільша в світі інноваційна премія в області технологій, спорту і стилю життя, яка складається з міжнародної незалежної судейської колегії з 25 галузей промисловості, 23 стратегічних партнерів і більше 600 міжнародних брендів-учасників.

Премія «Plus X Award» надається за інноваційні технології, незвичайний дизайн, простоту використання, високу якість, а також ергономічність і екологічність.

Даний комплект витриманий в сучасному мінімалістичному стилі, та ідеально підходить до радіаторів чи рушникосушок для ванної кімнати. Клапан підключення, який входить у склад комплекту Simplex VARIODESIGN, може бути як прямим, так і кутовим, необхідно тільки поміняти спеціальні заглушки місцями. Термостатична головка може встановлюватися з правої і з лівої сторони вузла, що робить даний комплект універсальним для всіх типів з’єднань. Також у вузол вбудований дренажний клапан.

Буклет с переліком дизайнерських підключень: Simplex Design Line.

 

Відео про Simplex VARIODESIGN: