Октоберфест 2015 - масштабне свято пива!

Назад

2 жовтня 2015 року компанія Meibes, спільно з партнером «Віса-Груп-Україна», а також іншими німецькими виробниками (Buderus, Rehau, Wilo та ін.) Організували чудове свято для монтажників - "Октоберфест 2015».

Це свято відоме всім знавцям і цінителям пива. Знаменитий фестиваль проводиться щоосені в Німеччині, в самому центрі Баварії, і знаходиться в Книзі рекордів Гіннесса як найбільший фестиваль в світі.

Вперше осіннє свято було влаштовано ще в 1810 році з нагоди одруження спадкоємця баварського престолу Людвіга і принцеси Терези. На торжество запросили жителів Мюнхена і пригощали всіх пивом. Витівка так сподобалася, що свято осені та пива вирішили влаштовувати щороку.

Урочисте відкриття вже відбулося в Мюнхені 18 вересня. І ми, будучи німецькою компанією, спільно з нашими партнерами, вирішили підтримати дану традицію.

Гості свята, монтажники і проектувальники, встигли не тільки від душі повеселитися, а й отримати масу корисної інформації. Семінари, презентації, консультації експертів не залишили байдужим жодного з відвідувачів.

Приємне спілкування, баварська музика, захоплюючі конкурси, численні розіграші, аукціони, подарунки від компанії Meibes і інших учасників, і звичайно ж, традиційні пиво і сосиски наповнили атмосферу свята особливим настроєм!

Дякуємо всім учасникам свята за позитивні емоції і увагу до даного заходу!