Як встановити сонячну систему в існуючій котельні в приватному будинку.

Назад

Шановні Партнери!

Протягом останніх декількох років ми спостерігаємо зміни на теплотехнічному ринку України, коли на зміну нового будівництва з опалювальними системами високого комфорту приходить етап реконструкцій існуючих будинків.

В цих будинках самі Замовники вимагають забезпечити високий рівень незалежності від коливань цін на енергоносії, оптимізацію енергоспоживання будинку, а також наявність в будинку декількох джерел теплової енергії (як традиційних, так і відновлювальних), з повною автоматизацією системи.

Для спрощення Вашої роботи, в цьому сезоні ми плануємо ділитися з Вами задачами, які користуються на сьогоднішній день найбільшим попитом, а також з варіантами їх вирішення.

Однією з популярних задач останнім часом є реконструкція паливної – додаткова установка сонячних колекторів.

Як один з прикладів рішення даної задачі можна розглянути об’єкт в Київській області, куди була встановлена самозливна сонячна система Flamco-Meibes (типу Drain Back) від Meibes вже після того, як була змонтована котельня.

Завданням даної сонячної системи є приготування гарячої води для побутових потреб. Решту тепла від сонця скидається в буферну ємність для підтримки системи опалення (через станцію з роздільним теплообмінником).

Принципову схему запропонованого рішення від Meibes, а також коротке відео результату реконструкції паливної Ви можете переглянути нижче.

Більш детальний опис роботи системи Ви можете отримати в нашому технічному відділі.

Як встановити сонячну систему в існуючій котельні в приватному будинку.